Inloggen Vip Area

Disclaimer

Inhoud
De Carrousel Uden B.V. streeft ernaar om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Aan eventuele druk- of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. 

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Carrousel Uden B.V. geen invloed heeft. Carrousel Uden B.V. kan daarom geen enkele aansprakelijkheid nemen ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Privacy
Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Carrousel Uden B.V. zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Carrousel Uden B.V. zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Juridische geldigheid van de disclaimer
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE ACTIES EN EVENTS?

een RBM & Online Identity website