Inloggen Vip Area

Groepsactiviteiten


Heeft u iets te vieren, een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel of gewoon zomaar dan biedt de Carrousel u diverse mogelijkheden.
Elke dag van de week kunt u bij ons terecht (behalve zaterdagavond na 23.00 uur). In overleg zullen wij een passend(e) feest/activiteit verzorgen, voor 5 t/m 400 personen. De beleving van de Carrousel geeft de juiste sfeer en gezelligheid aan uw feest!
Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.


------Onze ideetjes------

De zingende vrijgezel: € 15,50 p/p
Heeft de vrijgezel altijd al een popster willen zijn, dan is dit de kans om zijn of haar wens uit te laten komen. Stel je voor: de vrijgezel zoekt een liedje uit dat herinneringen oproept aan de toekomstige bruid of bruidegom of een andere speciale gebeurtenis. Het liedje moet natuurlijk een beetje geoefend worden en kan rond 00.30 uur op het podium in de Carrousel voor vrienden en publiek gezongen worden. 
Ook kan er reclame gemaakt worden in de vorm van posters of flyers, er kunnen zelfs uitnodigingen verstuur worden naar familie en vrienden of een advertentie in de lokale krant, niets is te gek om hem of haar een onvergetelijke vrijgezellendag te bezorgen.
Inbegrepen: Entree, garderobe en 5 consumptie muntjes.
Event. uit te breiden met een drankassortiment voor 3 uur onbeperkt drinken (excl. shots en flesjes) 
à € 25,50 p/p (v.a. 10 personen)Wij houden van Holland: € 32.50 p.p.
Een spel vol ''Hollandse" actie en hilariteit!
Zing mee met muziek van Hollandse bodem, haal mooie herinneringen op over je vrienden, familie, collega`s of de vrijgezel. Test je basiskennis over ons kleine kikkerlandje en beantwoord de vragen van onze enthousiaste presentator. 
Hoe werkt het?
Je speelt met 2 teams. Een team bestaat uit 6-12 deelnemers. Tijdens het spel spelen we minimaal 8 diverse "Hollandse" opdrachten die bestaan uit algemene vragen, muziekkennis, zelf ingebrachte vragen en als afsluiter speel je het grote “rad” spel. Het team met de meeste punten wint een typische Hollandse prijs. En iedereen krijgt een Hollandse gadget als aandenken.
Inbegrepen: Ontvangst met welkomstdrankje, tussen het spel door plankje Hollandse kaas en een rondje Hollandse bitterballen, onbeperkt bier / fris / wijn, 3 uur entertainment (tot 23 uur) met presentator, Hollandse gadget voor iedereen.

TV workshop: € 42,50 p/p
Maak gezellig met zijn allen een film over of van de vrijgezel. Zet de grappigste en leukste stukken van zijn of haar leven in scène zoals bijvoorbeeld hoe de aanstaande bruid en bruidegom elkaar hebben leren kennen, of natuurlijk andere spanndende of pikante momenten, dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk zijn er tal van andere leuke ideeën om te filmen die dag. De professionals helpen je daar graag bij. De opnames vinden plaats op een drietal locaties in Uden en/of Den Bosch. De studio in de oude munitiefabriek, geschikt voor buiten-scenario's met spanning, sensatie, achtervolgingen, en verder zijn onze binnenlocaties ook voor zeer uiteenlopende scripts geschikt!! 
Het programma duurt 3 tot 4 uur. 
Inbegrepen: gehele dag koffie, thee en fris, (tot 23 uur) met profesionele begelijding, en een geweldig gemonteerde film als eindresultaat.


 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE ACTIES EN EVENTS?

een RBM & Online Identity website